ISE 2025: Connection Restored

Maandag 7 oktober 2024
De registratie voor Integrated Systems Europe (ISE) is nu geopend. Van 4 tot 7 februari keert de beurs terug naar de Fira de Barcelona Gran Vía, waar het team de meest dynamische en boeiende show tot nu toe belooft, met tal van nieuwe initiatieven en functies, een uitgebreid en beter toegankelijk contentprogramma én de onthulling van Hal 8.1, bereikbaar via de gunstig gelegen Noordtoegang.

Mike Blackman, Managing Director van Integrated Systems Events, deelde zijn enthousiasme: "ISE 2025 wordt onze meest ambitieuze, inspirerende en motiverende editie tot nu toe. ISE is dé wereldwijde bestemming om je connectie met de industrie te herstellen – met vrijwel onmogelijke ervaringen, ongeëvenaarde netwerkmogelijkheden en geavanceerde technologie en nog meer kansen voor carrière- en persoonlijke ontwikkeling. Met de beursvloer die al 20 procent groter is, de toevoeging van spannende nieuwe functies en ons contentprogramma dat diep ingaat op de belangrijkste megatrends die onze industrie vormgeven, zal ISE 2025 dé plek zijn voor mensen die de industrie van morgen willen bijhouden en vooruit willen helpen."

Van Tech Zones en beursvloerfuncties tot keynote sprekers en indrukwekkende AV-installaties: ISE is een broedplaats voor inspiratie, gelegen in de creatieve, technologische hub van Barcelona. Bezoekers kunnen niet alleen genieten van een oogverblindende reeks technologieën op de beursvloer, maar ook ontdekken hoe deze technologieën worden toegepast in praktijkprojecten in de stad, met ISE’s indrukwekkende collectie van Tech Tours.

ISE brengt de wereldwijde AV- en systeemintegratie-industrie samen. Tijdens ISE 2025 zijn er ongeëvenaarde netwerkmogelijkheden om contact te leggen met vakgenoten, industriële leiders en potentiële partners. Van speciale netwerkevenementen tot informele ontmoetingen, ISE is de plek om die waardevolle connecties te maken die je bedrijf vooruit helpen. Zie, hoor en ervaar de technologie van morgen, vandaag. In zeven speciale Tech Zones, waaronder Audio, AV Broadcast, Digital Signage & DOOH, Verlichting & Podium, Multitechnologie, Woningbouw & Slimme Gebouwen, en Unified Communications & Onderwijstechnologie, zullen toonaangevende merken de deelnemers de kans geven om de grenzen van mogelijkheden te ervaren en verder te verleggen.

ISE 2024 had meer dan 1.400 exposanten en trok 73.891 unieke, geverifieerde bezoekers uit 162 landen. In totaal deelden 363 deskundige sprekers hun kennis en inzichten en de editie van 2025 staat op het punt deze recordaantallen opnieuw te overtreffen.

Het contentprogramma van dit jaar is uitgebreid om een breder scala aan onderwerpen en sessies te omvatten, met diepere inzichten in de megatrends die ertoe doen – waaronder AI, Audio, Cybersecurity, Retail, Duurzaamheid en meer. Bezoekers kunnen zich ook verheugen op nieuwe manieren van leren met de introductie van ISE Tracks. Het contentprogramma van ISE 2025 bevat zes Summits en vijf Track Streams die de megatrends oppikken. Van dinsdag tot en met donderdag kunnen bezoekers deelnemen aan Track-sessies over een specifiek onderwerp. Op de registratiepagina kun je je gewenste Track zoeken. Koop je gewenste Track via een Dagpas en neem deel aan elke Track-sessie op dezelfde dag, of koop een Drie-Dagenpas en neem deel aan elke Track op dinsdag, woensdag en donderdag."

Registreer Vandaag
De registratie voor ISE 2025 is nu geopend. Om je te registreren, bezoek www.iseurope.org