Nieuwe Showtec Titan Strobe FLEX FX

Vrijdag 4 oktober 2024
De Showtec Titan Strobe FLEX FX is de nieuwste innovatie op het gebied van podiumverlichting, ontworpen om de manier waarop we stroboscooplicht en effectverlichting ervaren radicaal te veranderen. Met zijn geavanceerde technologie en flexibele ontwerp opent deze fixture een wereld van creatieve mogelijkheden voor lichtprofessionals en -liefhebbers.

De Titan Strobe FLEX FX heeft acht krachtige pods, elk uitgerust met een 100-watt koud-witte COB LED achter een Fresnel lens, die scherpe en intense stroboscoopeffecten levert. Deze effecten zijn perfect voor energieke omstandigheden zoals concerten, festivals en grootschalige producties, waar verlichting met impact essentieel is. Rond elke COB LED zitten 12 geïntegreerde 2-watt RGBW LED's die afzonderlijk kunnen worden aangestuurd, zodat je nauwkeurige controle hebt om complexe en dynamische lichtontwerpen te realiseren.

Of je nu een subtiele wash of een complex meerkleurig effect nodig hebt, de Titan Strobe FLEX FX levert ongeëvenaarde veelzijdigheid.
Deze fixture integreert naadloos in moderne verlichtingsopstellingen met ART-Net en sACN, waardoor hij moeiteloos samenwerkt met grotere systemen. Hij beschikt ook over RDM-functionaliteit (Remote Device Management), waardoor monitoring en aanpassingen op afstand mogelijk zijn om optimale prestaties te garanderen. De IP65-gecertificeerde aluminium behuizing garandeert dat de Titan Strobe FLEX FX bestand is tegen de zwaarste omstandigheden, waardoor hij perfect is voor zowel binnen- als buitenevenementen.

Montage en installatie zijn eenvoudig dankzij het praktische ontwerp van de Titan Strobe FLEX FX. Om de pods te monteren, heeft elke pod een unieke montagebeugel met een gat van 12,5 mm in het midden en vier extra gaten in een hoek van 45°. Dankzij dit innovatieve ontwerp kan de fixture gemakkelijk stevig aan decor of structuren worden vastgeschroefd zonder dat de pod van de beugel hoeft te worden gehaald, wat het installatieproces vereenvoudigt. De maximale kabellengte van 30 meter tussen de controller en elke pod zorgt ervoor dat je je verlichtingssysteem naar wens kunt configureren. Dit uitgebreide pakket wordt geleverd met alle benodigde onderdelen, waaronder een controller, kabels en montagebeugels, zodat je het systeem probleemloos kunt installeren.

De Showtec Titan Strobe FLEX FX is ideaal voor lichtontwerpers die gedurfde, moderne visuals willen creëren met uitzonderlijke controle en creativiteit. Of het nu voor live optredens, buitenevenementen of theaterproducties is, deze fixture is klaar om de toekomst van stroboscoopverlichting voorgoed te veranderen.