Nieuwe TriCaster vlaggenschip- en instapoplossingen: TriCaster Vizion en TriCaster Mini S

Dinsdag 8 oktober 2024
Vizrt, de leider in realtime graphics en live-productieoplossingen voor contentmakers, heeft twee nieuwe toevoegingen aan de TriCaster-familie aangekondigd: TriCaster Vizion en TriCaster Mini S.

TriCaster Vizion is het nieuwe vlaggenschip van TriCaster dat de nieuwste IP-connectiviteit biedt, configureerbare SDI I/O geleverd door toonaangevende Matrox-apparaten, krachtige switches, audiomixing en geavanceerde graphics. Het beschikt over geavanceerde grafische mogelijkheden met TriCaster Graphics, aangedreven door Viz Flowics als standaard, evenals AI-gestuurde automatisering van tijdrovende taken, waardoor productieteams zich kunnen concentreren op het tot leven brengen van hun visie.

"TriCaster Vizion bouwt voort op de belofte van productie- en budgetflexibiliteit en wordt geleverd met licentieopties en de keuze uit twee verschillende hardwareplatforms, ondersteund door HP, zodat elk team binnen netwerken of bedrijven kan bepalen wat het beste bij hen past. Als onderdeel van Vizrt's toewijding aan het succes van onze gebruikers, is ondersteuning ingebouwd in zowel de permanente als de abonnementslicentie-opties."

"TriCaster Vizion is het centrum van een compleet digitaal mediaproductie-ecosysteem. Het is ontworpen om de behoeften van mediaproductie, die voortdurend evolueren, te begrijpen", zegt Ulrich Voigt, Global Head of Product Management bij Vizrt. "TriCaster Vizion is zelfs ontstaan uit de eisen en gesprekken met de TriCaster-gebruikersgemeenschap. Het resultaat is een liveproductiesysteem dat gebruikers in staat stelt om creatieve grenzen te verleggen, workflows te stroomlijnen en de content te leveren die zij voor ogen hebben."

Ontworpen voor omroepen, sportnetwerken en producenten van live-evenementen, combineert TriCaster Vizion geavanceerde AI, geavanceerde IP-connectiviteit en toonaangevende graphics met de veelzijdigheid om aan elke productiebehoefte te voldoen.

TriCaster Mini S: barrières doorbreken
TriCaster Mini S verschijnt als een instapsoftware-oplossing voor contentmakers en kleinere producties, waardoor productiemogelijkheden van professionele kwaliteit toegankelijker zijn dan ooit. Het beschikt over robuuste IP-connectiviteit, 4Kp60 streaming en geïntegreerde TriCaster Graphics aangedreven door Viz Flowics als standaard. Met live video schakelen, virtuele sets, speciale effecten, audiomixing, opnemen, publiceren op sociale media, webstreaming en meer, voldoet TriCaster Mini S aan de belofte van TriCaster om alles te bieden wat nodig is voor videoproducties van topniveau. "TriCaster Mini S is uitgerust om je alles te brengen wat je nodig hebt om je live productiereis te beginnen", voegt Voigt toe. "Het geeft je ook de keuze: kies je hardware en je bent klaar om je verhalen op jouw manier te creëren, produceren en streamen."

Budget of ervaring vormen niet langer obstakels voor het leveren van content van hoge kwaliteit. Met de TriCaster Mini S, door eenvoudig een softwaredownload te gebruiken, kunnen gebruikers kiezen uit elke goedgekeurde hardware of hun eigen apparatuur, met de betrouwbaarheid en flexibiliteit die het merk TriCaster biedt.


Meer informatie: TriCaster Vizion and TriCaster Mini S